Dermabrasie

De Diamond Peel is de nieuwste microdermabrasie methode waarbij gebruik wordt gemaakt van een diamanten kop en vacuüm.

Het is een huidpeelingmethode waarbij, met behulp van diamanten kopjes, de bovenste laag dode huidcellen wordt verwijderd.

 
image

Wat is de Diamond Peel?

Een toestel met gesteriliseerde opzetstukjes die met een zachte zuigkracht de huid diep in de poriën gaan reinigen.
De microdiamanten onderdeeltjes verwijderen de bovenste dode huidlaag, zodat er een vitale huid met nieuwe, jonge cellen tevoorschijn komt. Door deze peeling en toevoeging van vitaminen wordt de huid gestimuleerd om meer collageen aan te maken.

De diamantenkop 'schuurt' de bovenste laag dode huidcellen los van de huid en het vacuümsysteem verwijdert deze. Door de stimulatie van de doorbloeding (tijdens de behandeling) zal er een verbeterde aanmaak van nieuwe cellen plaatsvinden.

Tijdens de Diamond Peel behandeling worden actieve bestanddelen (serums) diep in de huid gebracht.

De werking van de actieve bestanddelen zorgt voor langdurige resultaten doordat deze effectief plaatselijk op de juiste probleemzones kunnen worden aangebracht.

Er is al zichtbaar resultaat na één behandeling. Toch hebt u voor een volledig resultaat vier tot zes behandelingen nodig en dit in kuurvorm met tussenpauzes van een, twee of drie weken. Welke kuurbehandeling voor uw huid geschikt is, wordt tijdens een huidanalyse bepaald. Ook krijgt u een thuisadvies dat volledig op de behoefte van uw huid is afgestemd.

Deze behandeling wordt aanbevolen:

  • om de huidconditie te optimaliseren
  • ter vermindering van rimpels, grove poriën, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken (ook op de handen)
  • voor de aanpak van littekens en striemen.
 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

In kuurvorm wordt het aangeraden om vier tot zes behandelingen te ondergaan. Na de grondige analyse kan soms blijken dat u aan vier behandelingen genoeg heeft en dit met langere tussenpauzes.

 

Kan iedereen de Diamond Peel ondergaan?

Deze behandeling is voor vele huidtypes geschikt. Zowel mannen als vrouwen kunnen de behandeling ondergaan. Ook mensen met een donkere huid, die niet in aanmerking komen voor chemische peelings, kunnen mooie resultaten bereiken. Enkel op actieve acne en couperose kan er niet gewerkt worden vandaar dat we eerst een huidanalyse gaan uitvoeren.

 

Moet ik naast de behandelingen iets doen?

Ja, het is belangrijk dat de huid dagelijks goed verzorgd wordt voor een optimaal resultaat. Bovendien moeten de juiste producten gebruikt worden om de huid extra te beschermen gedurende de kuur. Ook hierover zult u geadviseerd worden na een grondige analyse.

 

In het kort ...

Behandeling voor:
Het optimaliseren van de huidconditie, ter vermindering van rimpels, grove poriën, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken (ook op de handen), aanpak van littekens en striemen.

Verwacht resultaat:
Een frissere en zachtere huid. Zichtbaar resultaat na één behandeling. Voor een volledig resultaat hebt u vier tot zes behandelingen nodig.

Behandeltijd:
Afhankelijk van de behandeling gemiddeld 30 tot 60 minuten.

Herstelperiode:
U kunt direct uw dagelijkse bezigheden voortzetten.

Optimaal resultaat:
Volg nauwkeurig de instructies van de huidspecialist. Gebruik producten voor thuisgebruik.

 

Tarief


Bellapeel | diamantpeeling met seruminfusie en masker

€ 95,00
 

Kuur (in overleg) per keer

€ 85,00
 

Dieptepeeling (2 behandelingen binnen 8-12 dagen)

€ 120,00